Str. Zizinului nr. 110,
500407 - Brasov

tel.
0268 475.966
0268 475.967

fax:
0268 475.968

mobil: (vanzari)
0745 148.444

mobil: (service)
0743 048.11424/24, Pentru toate tipurile de compresoare.
Unitehnic proiecteaza instalatii de aer comprimat si vinde utilaje de compresie, produse de cea mai renumita firma din domeniu: CompAir Germania. Ne ocupam cu atentie maxima de ambele segmente ale activitatii noastre, deoarece amandoua sunt foarte importante pentru client.
 
 

Retea de distributie

Leaderul mondial in tehnologie

Companiile responsabile urmaresc eficientizarea costurilor de energie. Cu sistemele de comprimare a aerului se reduce aproximativ 10% din consumul energetic de fabricatie. CompAir dezvolta permanent o tehnologie inteligenta de producere a aerului comprimat, astfel incat clientii sa beneficieze de maximum de eficienta in reducerea cheltuielilor de energie.

Programele de cercetare si dezvoltare CompAir au adus pe piata noua serie de compresoare LSR. Tehnologia pe baza de motor cu reluctanta variabila este o inovatie revolutionara in solutiile pentru noile sisteme de aer comprimat. CompAir a imbinat elementele sale de compresie de mare performanta cu cele mai eficiente motoare si sisteme de actionare.

Tehnologia inteligenta de comprimare a aerului CompAir ajuta clientii din toata lumea sa obtina reduceri semnificative a costurilor interne si economisirea energiei.

CompAir are resuresele tehnice pentru a oferi solutii adaptate cerintelor specifice clientului, oricat de sofisticate si de complexe ar fi.

CompAir a proiectat o gama larga de compresoare utilizand tehnici competitive pe piata industriei de ultima ora: compresoare cu surub, compresoare cu surub cu debit variabil, compresoare cu piston de joasa, medie si inalta presiune, compresoare portabile cu piston, compresoare cu surub in doua trepte fara ungere, compresoare cu surub fara ungere cu injectie de apa, compresoare rotative, compresoare rotative cu turatie variabila, compresoare de gaze. Pe langa acestea, CompAir a dezvoltat si o gama complexa de compresoare fara ungere - 100% oil free - air.

 
Distribuitor al gamei complete
de compresoare industrialewww.compair.de